Bármikor elérhető segítség, ami a legjobbkor van a kezedben.

Legyél a házadban, a stúdiódban, vagy a mező közepén, az oldal reszponzívitásának köszönhetően bárhol, bármikor utána járhatsz a benned felmerülő kérdéseknek.

Hitelesség

Az oldal megalkotásakor alapelvként határoztam meg a hitelességet. Mivel rengeteg blog és weboldal létezik, így a témák hasonlósága előfordulhat, azonban az oldalra csak abban az esetben kerül fel a tartalom, ha már személyes tapasztalatokat, következtetéseket vontam le belőle.

Kurzus

Az átfogó tudás elérése érdekében létrehoztam egy komplex kurzust, amelyet a saját ütemedben, tudásod és kedved szerint végezhetsz el, amelyet követően sokkal spórolás orientáltabban állsz majd a hobbid manageléséhez.

Interakció

Mivel az oldal érted jött létre, így szinte bárhol elmondhatod a véleményed és reagálhatsz. Számomra fontos, hogy a Te érdekeid legyenek szem elé helyezve, így beleszólhatsz a következő írás témájába, illetve megszavazhatod, hogy melyik kategóriában jöjjön a legújabb cikk.

sztori   fotoportal

Az oldalt első körben 2019 év elején hoztam létre, egy olyan céllal, hogy átadjam a tapasztalataimat a hozzám hasonló kezdő fotósok számára. Ekkor még nagyon kezdetleges volt minden, a weboldal kinézetétől, a szövegek hangvételéig. Rengeteg tanulás és önfejlesztés után millió arcát megmutattam már az oldalnak ez idő alatt, azonban ez idáig egyik sem nyertel el igazán a tetszésem. Az utolsó komolyabb upgrade alkalmával mindent megváltoztattam az oldalon, kialakítottam a hozzátartozó “brand”-et és megtaláltam azt a hangvételt, amelyet mindig is az szerettem volna.

Ne fuss a fejed után.

Nézd meg a tartalmakat!

Rengeteg témából válogathatsz az oldalon!

Megoszthatod velem a véleményed!
Fontos számomra a véleményed, hiszen mind ebből tanulunk. Nem jelenik meg közvetlenül az oldalon, így személyesen Nekem címzed!
*nem kötelező